VÆRKSTEDSCHEF med ambitioner til virksomhed i solid udvikling

VELKOMMEN TIL NYTECH ISOLERING A/S

Nytech Isolering A/S er en ordreproducerende virksomhed, der udfører isoleringsopgaver som hoved- eller delentrepriser i såvel Danmark som i udlandet. Vi har kontorer i Esbjerg og Hobro, og i dag er vi 50 medarbejdere. Vores ambition er at blive én af de største spillere inden for teknisk isolering i Danmark. Nytech har mange års erfaring i isoleringsbranchen og har specialiseret sig i at udføre alle former for teknisk isolering og beklædningsopgaver indenfor både byggeri, industrien, marine branchen og off-shore industrien.

NØGLEMEDARBEJDER FOR VORES FREMTIDIGE UDVIKLING

Som værkstedschef hos Nytech får du ansvaret for uddannelse, udvikling og effektivisering af vores værksted. Det betyder, at du blandt andet:

 • Leder værkstedet som pt. består af 4 medarbejdere
 • Planlægger og prioritere opgaver i samarbejde med firmaets projektledere og direktør
 • Har ansvaret for fremstilling af alt i tyndplade; isoleringskapper, inddækninger, paneler, kassetter, kasser osv.
 • Optimere og effektivisere værkstedet
 • Uddanner nye medarbejdere og lærlinge

BAGGRUND SOM TEKNISK ISOLATØR, BLIKKENSLAGER ELLER KLEJNSMED

Du har en baggrund som teknisk isolatør, blikkenslager eller klejnsmed. Du skal kunne arbejde målrettet, planlægge opgaven med fokus på detaljen og formå proaktivt at bevare overblikket i processen.

DIN FAGLIGE OG PERSONLIGE PROFIL

 • Har erfaring med fremstilling af tyndplade elementer
 • En fordel med kendskab til udfoldningsprogrammer eller tilsvarende software programmer, men med den rette profil er dette ikke et krav
 • Skal kunne lide at takle meget forskelligartede arbejdsopgaver
 • Du skal være ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og service minded.
 • Kan lide at arbejde i en ambitiøs virksomhed med rige muligheder for både personlig og arbejdsmæssige udvikling
 • Evnen til at bevare overblikket i evt. travle situationer, planlægge og at overholde indgåede deadlines

VI TILBYDER

Nytech er en virksomhed med vækst ambitioner. Skal disse ambitioner effektueres kræver det de rette medarbejdere. Derfor tilbyder Nytech et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er rig lejlighed for personlig udvikling, samt at arbejde både med nationale og internationale kunder og opgaver.

Det ligger os på sinde, at vores medarbejdere har det godt. For selvom vi arbejder hårdt, skal vi også have det sjovt. Derfor ser vi gerne, at du er med til at understøtte vores kultur og udvikle den endnu mere. I Nytech Isolering A/S Adgangsvejen 9 6700 Esbjerg Danmark www.nytechisolering.dk CVR DK 19 18 94 49 øjeblikket har vi f.eks. tiltag såsom kagedage, og grill eller pizza frokoster om sommeren. Måske du har yderligere ideer til, hvordan vi styrker sammenholdet?

Har du spørgsmål om stillingen, er du velkomment til at kontakte den administrerende direktør Carsten Mols Poulsen på 40981239.

Ansøgninger bedes sendes til cmp@nytechisolering.dk. Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

Tiltrædelse snarest muligt.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os