Tekniske Isolatører – Overmontør/ Montør

Vi søger uddannede Tekniske Isolatører snarest – både montører og overmontører. Vi kan tilbyde dig en alsidig hverdag med spændende udfordringer over det meste af Skandinavien indenfor marine & offshore, samt industri- og boligbyggeri.

Baggrund som Teknisk Isolatør

Har du har en baggrund som teknisk isolatør og en solid erfaring inden for branchen så er du måske en af vores nye montører eller overmontører. Du skal være ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og service minded. Du skal kunne arbejde målrettet, planlægge opgaven med fokus på detaljen og formå proaktivt at bevare overblikket i processen. Du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs.

Vi tilbyder

I Nytech Isolering A/S bliver du en del af en engageret, stolt og kompetent virksomhed i udvikling, hvor omgangstonen er uformel.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job med en afvekslende hverdag, hvor du selv er med til at planlægge dine opgaver. Vi kan tilbyde frihed under ansvar, hvor selvstændighed er et nøgleord.
Du vil få en alsidig rolle som montør eller overmontør, afhængig af din erfaring, dine kvalifikationer, samt evne til at løse de uddelegerede opgaver.

Derudover kan vi tilbyde:

  • Udviklingsmuligheder
  • Efteruddannelse
  • Godt arbejdsmiljø
  • God løn med pension
  • Firmabil
  • Spørgsmål og ansøgning.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Carsten Mols Poulsen på telefon 40981239.

Har stillingsopslaget fanget din interesse bedes ansøgningen sendes via kontaktformularen.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os